Monday, July 04, 2011

Ye aku mungkin akan posting keluar negara.

Hai.




Bertemu lagi kita dalammmmmmmm *eh macam rancangan tv pulak kehkehkeh. Ok maaf la lama tak update. Sesangat bz sekarang. Ye saya sekarang penganggur bertauliah -___-. Eh dah penganggur pulak. Cukup 6 bulan bekerja. Saya berenti setakat ni sahaja. Takde rezeki lah katakan. *bunyi muzik winter sonata.




TETAPI!!




Rezeki aku bukan setakat hari ni je. Rupanya banyak lagi diluar sana. Huyooooo. Aku dapat offer keluar negara pulak. Betul  tak tipu. Bukan calang-calang tempat okeih! (Berangan macam duduk kat LONDON jap) Tehee.




Sebab member aku dah kene posting this week. Dan beria-ia dia suruh isi nye... OMGG. Company tuh adalah syarikat permotoran terbesar. Dan tengah buat construction dekat luar negara tu. Hurmm mintak izin mak, tapi dia cakap "Takde keje ke kat luar negara sampai nak keje sane?". Ok terkesima lah jawabnya. 




Sebenarnya kerja dekat luar negara adalah satu bonus dekat kita. Disamping tambahkan pengalaman. Sebab construction dekat Malaysia sangat berbeza dekat luar negara. Mesti korang nak tau aku posting kemana kan kan kan? Yang sebenarnya aku mingkin akan posting dekatttt....



























VIETNAM JE. Tehee. 




Mesti korang akan pikir aku kerja camni kan?



















Atau yang paling sadis camni kan?



















HELLO GIRLS! Cantik sikit koranggg. Taklah daif sangatttt.
 -_______-





Yang ni benornyeee...






*Bukan buruh binaan ok. 





Yang sebenarnya camni...





Ala-ala cerita slot cerekarama sambil pegang plan pastu cerita pasal bisnes berjuta-juta
*Jangan bayangkan aku seorang lelaki tua diatas ye -__-




JELAS???





Jadilah. kau hadooooooo????? 







BYE!


*Tengah berangan dekat vietnam sambil hantar kad ucapan raya dekat family melalui berita harian. Wuuuuuu~~~~ -____-

3 comments:

  1. hahaa..tahniah xera anuar..
    da masyuk jgn lpe kengkawan2 lak

    ReplyDelete
  2. haha tak lupe punye, kalau dapat :)

    ReplyDelete