Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA






Hai.




Tiba-tiba tertepek pulak mamat hensem atas ni. Tehee. Sebab dia suruh saya  promote belog saya. Tak percaya ke? Tolong lah percaya -____-




Belog saya dah lama tak di update. Dah lama dah saya memulakan karya saya ini. Tapi banyak dah delete sebab kebanyakkan dari personal life. Lama-lama rasa tak perlu letak kot. Jadi sekarang dah update tapi semuanya random, tak mengenai sesiapa. 




Belog yang ringkas, semuanya pasal kehendak dan yang paling penting nak ajak para pembaca merasai apa  kehendak saya yang sentiasa melebihi had ni. Ok silalah paham! T__T. That's it.




Yang paling PENTING siapa yang bermurah hati follow belog saya ni, nanti saya pasti akan follow anda balik. Saling tolong-menolong antara satu sama lain lebih baik bukan ?   




xoxo. Bye

10 comments:

  1. erm... i like u header... cantik... :-)

    ReplyDelete
  2. salam pekenalan..

    no 172 melapor diri..:)

    ceq follow kmu okey.. harap pasni dpt bace post2 kmu yg bezzz.. heee..:)

    JOM KENAL BLOG SAYA!

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  4. snggah sebentar....

    klo sudi jenguk le blog sy...

    http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Hye blogger :)salam perkenalan

    singgah di blog anda

    datang ye !

    http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Thanks ye semua,header tuh buat sendiri je =)

    ReplyDelete
  7. singgah sini..

    entry trbaru...

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete