Wednesday, June 22, 2011

Contest! Nak perfume lancome free tak?

Hai..






Korang korang nak menang perfume lancome tak? Serius wa takde tipu lu olang punye. Yang penting korang kreatif sikit macam aku ni ha. Ni pun bodek bodek sebab dia member satu college dulu haha.




Ok ayat mengampu -___-. Blog hang best sebab.......



video

Tuh la apa yang aku nak cakap kan hehe. Malas nak taip banyak-banyak. Kira aku menang secara automatik lah ye? ^__^<--Ok muka riak




Kalau korang nak join jugak contest ni *ala jangan la join nanti terlepas peluang aku nak menang, korang boleh pergi ke khairulakmalazman.blogspot.com ok? Tarikh tutup sebelum 1 Julai ni. Cepat Cepat...




SELAMAT MENCUBA !






BYE

3 comments:

  1. lagu fergie ok.!
    last scene pic sony ang..kasi aku bakaq je..
    tgu end of month aku decide who will win!
    tq..pandai gak wat video!
    mesti ramai laki sangkut kat ang ni.opssss terlebih sudah!

    ReplyDelete
  2. haha biasa bro, tapi aku buat cincai bancai je sebab ngah buat claim ni, pastu kalut takot tarikh tutup so janji buattt haha..
    alahai buat video pun laki sangkut ka? ahaks =P

    ReplyDelete
  3. mane taw..ko rajin2 komen entry blog org lain..
    bru dia nak follow ang!

    ReplyDelete